Announcement

Collapse
No announcement yet.

BB rebooting every 10 sec. (after installing 2.1.3)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • BB rebooting every 10 sec. (after installing 2.1.3)

    Hi.
    Decided to upgrade the firmware on my BB.
    I went from an old 1.6 to the newest 2.1.3.
    Installation was "successfull" and the unit reboots.
    After 10 sec the unit now reboots itself, constantly.

    I tried installing 1.7.F which starts up great and doesn't reboot every 10 sec.
    I then tried installing 2.1.3 again but with the same 10 sec reboot after installation.

    Has anyone experienced this issue?

    Cheers!
    Lars

  • #2
    Had a similar problem last year.
    Maybe this thread helps.
    Version 1.7.D (https://forum.1010music.com/forum/tabletop-instruments/firmware-downloads-aa/blackbox-firmware-downloads/19305-blackbox-1-7-4-and-1-7-d-beta#post23137) is now available. Please post your reactions below. Can you play more notes at once?

    Comment


    • kivig-man
      kivig-man commented
      Editing a comment
      Thanks Horstbot.
      Been trying all sorts of things. For now I´m stable on v. 1.7.F.
      Staying here for a while so I can get working on new things
      Cheers and thanks.
      -Lars

  • #3
    I updated it from 2 to 2.1.3 and it reboots not so constantly. But it does. And the low frequencies are going lost after a while especialy for the kicks. I think these things are bugs that they have to fix quiet fast. This is overkill for playing live.

    Comment


    • #4
      Originally posted by kivig-man View Post
      Hi.
      Decided to upgrade the firmware on my BB.
      I went from an old 1.6 to the newest 2.1.3.
      Installation was "successfull" and the unit reboots.
      After 10 sec the unit now reboots itself, constantly.

      I tried installing 1.7.F which starts up great and doesn't reboot every 10 sec.
      I then tried installing 2.1.3 again but with the same 10 sec reboot after installation.

      Has anyone experienced this issue?

      Cheers!
      Lars
      How are you powering? SD card specs?

      Comment

      Working...
      X