Announcement

Collapse
No announcement yet.

Filter is getting ignored

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • spacelordmother
    commented on 's reply
    @steve Yup, same issue here. As someone who basically only plays long loops this would be great to get fixed up.

  • pixfoil
    replied
    In midi polyphony the filter behaves in a strange way .... some notes yes others no .... Bugs ??

    Leave a comment:


  • Steve
    commented on 's reply
    Thanks. I'll look at this a bit further.

  • Exper
    replied
    Steve, does also address the issue I noticed? I played around more with it today, and it seems setting CV to control params will not take effect until the sample is stopped and played again. So it does work once I do that, but that doesn't seem like a good behavior. I'd probably not notice with playing short drum samples, but if, say I'm already playing a long looped granular sound, it's an issue.

    Leave a comment:


  • KidYoshi
    replied
    OK cool. Thanks for the heads up.

    Leave a comment:


  • Steve
    replied
    There is a known issue regarding the filter and poly playback.

    Leave a comment:


  • Exper
    replied
    Interesting, I think I noticed something similar, in that modulating the filter with cv is not stops responding... might be the same issue.

    Leave a comment:


  • KidYoshi
    started a topic Filter is getting ignored

    Filter is getting ignored

    There seems to be a bug with the filter when playing samples via midi. I have a Pad with a sample loaded. It's set to Poly, Filter is set to -70 and I'm playing multiple notes at once. In this set up, the filter isn't closed as it's meant to be. Instead it sounds open... from then on I have to manually turn down the filter to get it to work (it get's stuck). I'm running 1.0.11.
Working...
X